Monday, 10 October 2011

Diet ke konvo 2..

Saya dah kire ada lebih kurang sebelas hari je lagi sebelom ke konvo..so mcm mana ceritenyer diet saya sekarang???diet saya sekarang msih lagi diteruskan and ada satu berite gembire iaitu pagi tadi saya telah kehilangan sekilo lagi..menjadikan berat saya terkini adalah 83 kilogram...agak2 berapa lah berat saya masa konvo yer??usaha2 yg dilakukan masih sama iaitu aerobik sblom g kerja n kontrol makan..x amik nasi n air manis n kuah2..cume mkn sayur,n also the lauk pauk..tapi still saya menurunkan berat badan..n saya make sure saya minum 3 liter sehari air..kih2..so itulah rutin saya sekarang..dulu ada org condemn cara diet saya salah??i was so shocked..tp yg bercakap tu pon badan mcm grizzly bear.so saya diam jer biar bentuk badan yg menjawab segalanya..baju saya pon dah makin membesar..saya x nk beli lagi baju baru sbb takut membazir..nanti nk pergi dinner office barulah beli baju baru..nantikan..sorry sgt sy x leh upload gambar2 lagi sbb kamera x bawak kabelnyer..tp saya menjemput anda semua ke arah obesiti sifar..u r what u eat..n kalo nk kurus biar secara natural..bak kata kawan saya si haili.."ni natural ke x ni?"..hehehe

0 comments:

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates