Wednesday, 1 February 2012

Cameron, Susu Kera, Cabaran??

Salam..saya kebelakangan ini agak sibuk..ke Terengganu,ke Kelantan, Ke Cameron Highland paling latest..sy akan berkongsi gambar2 menarik di Cameron Highland..tp masalahnya laptop saya ni dah merengek..so tunggu saya balik Terengganu,hajat nk tukar laptop baru tapi duit gaji mcm nk guna utk buat bende lain..sekarang team saya ditimpa masalah sedikit..namun apa yang saya tahu,kami semua redho melaluinya dengan senyuman..yeke senyuman??monyok je semua..kih2..namun im thanking Allah for giving me such a good team utk lalui masa sukar n masa senang bersama..n i feel safe when our big momma is in house..kih2.. mengharapkan ade sinar bahagia.biasa la pensyarah muda..biasanya akan dipandang serong oleh semua pihak..tp x per..x jadi masalah..asalkan student tahu who r we actually..pastu tgh duk bergelumang ngan masalah kat sini,ada pulak masalah yg lain..dgn org yg jauh..isu susukan kera..hmm..mai god.. leman mcm dah x larat nk pikir..biarlah..masing2 dah pandai pikir..sekarang ni saya bukan sapa2 lagi..die cakap nk jaga hati..masalahnye hati kami( team lain) yg dulu,x jaga pon..x per..Buat la apa yg korang rasa terbaik..kat sini pon masalah berlambak..malas dah nk pikir masalah yg lain.. mode: Sad n disappointed
So,apa perkara terbaru yg menarik??saya telah menerima satu cabaran dr Big momma utk kurangkan 7 kilo dlm masa sebulan..dah start arini.. 1/2/2012 dan akan berakhir 2/3/2012.. nanti saya update n akan perkenalkan sape yg berani sangat mencabar saya tu..so syarat nye cmni..kalo Big momma dapat kurang 7 kilo,die nk jaket saya..jaket tu mmg best buy..mahal saya beli n mmg smart la.. n saya pulak kalo dpt kurang 7 kilo saya akan dpt notes master secara free..sbnarnya notes ni kena amik ngan die ngan harga bayaran coklat2 mahal..so kalo dpt x yah bg coklat kat big momma..

Template by:
Free Blog Templates