Sunday, 8 January 2012

Progress..Anda lihatlah sendiri

Salam..Azam tahun baru adalah nk capai 60 kilogram..antaranya lah..pastu nk wat master yg 6 bulan je leh siap..pastu tahun ni jugak bakal menyaksikan beberapa peristiwa besar akan berlaku dlm idup saya...sy bz..tgk jelah gambar sebelum n selepas..start diet bulan 8 tahun lepas..Bulan ramadhan..exercise pon same..

Before..

Tengok ni..terpaksa control perut..sampai naik ke dada..gemuknya budak ni!! euww sape nk kawan..

Ni lagi satu..duk senyum2..bajet comel ke hah?? tp jerawat kat dagu tu pemanis muka..gemuknyerrr!!

 After
Kaki n peha yg mengecil..juge perut yg mengecil

Bezakanlah..bukannye ensem pun kalo kurus tp kena kurus..mana taw nanti nk kena perang ke hape..amikla korbankanlah diriku utk ugama...

Ada beza x??so leman just mendiamkan diri apabila ada segelintir manusia diluar sana yg byk bercakap mengatakan diet leman x jadi lah..apa lah..gemuk lah..biarlah masa n bentuk badan yg menjawabnyer..kdg2 ada yg berkata kurusnye leman..tapi x taw pulak die tu betul2 kata leman kurus ke or kurus but in bracket.. "kurus"nye leman..hehe..masih ada ruang n waktu..chaiyyok..so kepada org gemuk diluar sana..berubahlah utk kesihatan..anda hanya perlu taw makanan apa sbnarnye yg menggemukkan anda..itu sahaja..bukan suru x makan.. by the way..sy tiap ari jogging selama 5 km selepas kerja..diet kadang2 kantoi tp nasi amik sikit jer..bye for now..

0 comments:

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates